onsdag 25. mars 2009

Reklameprosjektet.


For noen uker siden ble vi delt inn i norskgrupper. I gruppene skulle vi lage en reklame/informasjons film om skolen vår. Vi kom raskt igang med et storyboard og et "manus". Vi fikk tak i et bra filmkamera og fikk begynt å filme allerede andre time. Vi jobbet bra sammen og alle var enige om det meste. Redigeringen var vanskelig, ingen av oss kan det så vi gjorde så godt vi kunne. Synes filmen ble bra med tanke på vår mangel av redigerings ferdigheter. Vi var også bittelitt uheldige med noen av opptakene, som ble veldig bråkete. Men filmen vår ble bra og veldig morsom. Vi burde kanskje prøvd å få noen som kan redigere til å hjelpe oss, men vi ville prøve selv.

Synes de andre gruppene også var veldig flinke, noen var bedre enn andre, men den som vant var klart best. Noen av filmene ble alt for lange iforhold til det som sto i oppgaven og det var kjedelig.

Selv så har jeg lært nye ting, f.eks at vi har et spillerom på skolen, men vet ikke hvor det er eller hva som er der da:P Også at vi har et hvilerom.

Det var et morsomt prosjekt, men tror det hadde blitt enda morsommere hvis man fikk velge grupper selv. For da kommer man med flere ideer og det er lettere og diskutere og vrake dumme ideer.

Ingen kommentarer: